Uw specialist in geplakte natuurdarmen

Contacteer ons
Gedroogde darmen

Natuurdarmen voor toepassing in de vleesindustrie

Al sinds 1947 is Durex NV een gevestigde waarde binnen de vleesindustrie. Wij hebben ruime ervaring met de productie van geplakte darmen, die gebruikt worden voor de productie van salami en worsten. Deze darmen zijn helemaal natuurlijk en uniform in wanddikte en kleur. Het collageen in de darmen zorgt voor een natuurlijke hechting, waardoor wij geen additieven hoeven te gebruiken. Voor meer informatie over ons productieproces en over ons aanbod aan gedroogde darmen kunt u steeds contact met ons opnemen.


Wij hebben twee soorten natuurdarmen, namelijk gedroogde varkensdarmen en gedroogde schapendarmen. U vindt bij ons onder meer geplakte cilinderdarmen, conische darmen, schapenblazen en vellen. Bekijk ons volledige assortiment om al onze producten te ontdekken.

Waarom kiezen voor de gedroogde darmen van Durex NV?

Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats. Wij gebruiken Europese en Noord-Amerikaanse grondstoffen, die een goede doorzichtigheid verzekeren. Onze geplakte darmen hebben weinig tot geen uitval in de droogkamer, zijn elastisch en verkrijgbaar in alle vormen en maten. Bovendien hebben onze producten een lange houdbaarheid. Wilt u meer weten over onze natuurdarmen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: wij geven u met plezier meer informatie.

Heeft u interesse in onze hoogwaardige gedroogde darmen? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of om meteen uw bestelling te plaatsen. Wij helpen u graag verder met een professionele service.

Contacteer Durex NV